Валери Андреев е новият мениджър на волейболен клуб "Дунав", научи "Утро". Дълги години той беше негов председател, но заради служебните си ангажименти и преместването си на работа в София остана само член на УС. Въпреки това продължаваше да помага и отдалеч.
Ангажирането му на мениджърската позиция станало факт след разговор между президента на клуба Стефан Делайе и първия човек в ръководството на спонсора "Монтюпе" - Лорето Айбанес. Твърде заетият с бизнес дела Делайе помолил и упълномощил Айбанес да поеме временно неговите функции, той пък се свързал с Андреев, за да му предложи мениджърската роля. 
Бившият шеф на клуба приел с уговорката, че ще му се налага да пътува често между София и Русе. Преди последния мач на "Дунав" срещу "Пирин" /Разлог/ бил по работа в Холандия, но се качил на самолета до Букурещ, след което навреме пристигнал за двубоя на русенски терен. 
"Утро" се свърза с Андреев, който потвърди, че ще помага като мениджър. Уговорката ни бе при повече свободно време в близките дни да обясни какво възнамерява да направи за ВК "Дунав" в новата си, по принцип добре позната му позиция.