48-годишен мъж е открит мъртъв, след като е бил блъснат от неизвестен шофьор с неизвестен автомобил.
Сигнал за паднал човек в безпомощно състояние е подаден от случаен минувач в понеделник малко след 18 часа. Отишлият екип на "Спешна помощ" само констатирал смъртта на мъжа. 
Според първоначалните данни пешеходецът е станал жертва на катастрофа. След като го блъснал фатално, виновният шофьор е избягал. Тежкият удар е станал на ул."Изгрев" в кв."Чародейка", която води към Касева чешма.
Предприети са действия за издирване на неизвестния автомобил и водача му. Предстои да бъдат изяснени причините за смъртта на мъжа и обстоятелствата, довели до инцидента, съобщават от полицията.
Преди по-малко от месец стана подобен инцидент, само че на далеч по-оживено и възлово за града място - на новоизграденото кръгово кръстовище между улиците "Шипка" и "Чипровци". На 9 октомври там смъртта си намери 41-годишен пешеходец, който бе блъснат фатално от неизвестна кола. Заради неразкритото престъпление, при което бе затрит един човешки живот, семейството и близките на загиналия предприеха няколко протеста с настояване за интензивна работа по случая, като дори блокираха злополучното кръстовище.