Скъпи  русенци,

Обръщам се към вас с благодарност, че подкрепихте ново лице като мен в надпреварата за кметската длъжност. 
С благодарност, че сте активни, с ясно изразена гражданска позиция. 
Благодаря от сърце! 
Обръщам се към вас и с надежда, че на
3 ноември, всички ние ще направим правилния избор за Русе. За да продължи нашият град европейското си развитие и заедно да следваме една посока - надграждане на постигнатото и по-добро бъдеще за децата ни.
Живеем в динамично време, в което отговорният човек анализира обществените процеси в национален, европейски и в световен мащаб. Градивно е да се търси най-успешният модел на управление на градовете. Смятам, че с програмата на ПП ГЕРБ, ние предлагаме именно такъв.
 Вярвам, че наш съюзник в работата за просперитета на нашия град ще бъдат  всички десни сили и дясно мислещи хора в Русе. Призовавам всички мои съграждани да не водим битки помежду си, а да обединим енергия , воля и идеи, съдейки и учейки се от историята. Защото русенци са уникални  хора – със свободен дух и демократично мислене, с труд, новаторство и креативност, с артистизъм и устойчивост, с вяра и надежда, с  далновидност и конструктивност.     
Убедена съм, че с изпълнение на програмата ни ще успеем да променим града, да го превърнем в по-добра и спокойна среда за живеене и реализация. През следващия четиригодишен период Русе има потенциала да се превърне в значим индустриален център на Северна България.  
Вярвам във вашия рационален и прагматичен, отговорен и доблестен избор! 
Русе трябва да продължи към възход с нашата воля и Божията помощ!  

#43                #dianazaruse 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!