Удар с юмрук в улична свада едва не превърнал един от участниците в скандала в убиец. Удареният паднал много лошо на тротоара, получил тежка черепна травма, в резултат на което бил 15 минути в безсъзнание, а след това дълго се лекувал. 
Инцидентът се разиграл в Николово на 12 април 2018 година, когато на една от селските улици били нахвърлени дървени плоскости от гардероб. Покрай тях минали мъж и жена с колата и спрели да попитат дали могат да ги вземат. Ненадейно към тях се засилил мъж, който се развикал, че плоскостите са обещани на друг и никой не може да ги пипа. Съпрузите решили да си тръгват, но вместо да се укроти, разбеснелият се хулиган настигнал мъжа до колата му и с тежък удар го свалил на земята. Нападнатият се ударил лошо, изгубил свяст и се съвзел след четвърт час, но се наложило да лежи в болница заради контузия на мозъка и кръвоизливи.
Нападателят направил пълни самопризнания и се съгласил да бъде осъден, като се споразумял с прокуратурата на пробация. Тежко удареният мъж обаче заведе отделно дело, чрез което поиска 10 000 лева обезщетение.
Районният съд на първа инстанция прецени, че той категорично заслужава да бъде компенсиран, но с половината сума и осъди побойника да му плати 5000 лева. Решението може да се обжалва.