Група от петима пътници, които живеят в "Дружба 3" и през събота и неделя са на работа, редовно остават неприятно изненадани на спирка "Милениум", след като разбират, че пътуване няма да има. 
Първите курсове в 6:20 часа на линиите 18 и 28 са несигурни, особено през почивните дни, а една група хора, които разчитаме на този транспорт, за да стигнем до работните си места, оставаме излъгани. За това сигнализира гражданка, която е една от чакащите, които често попадат в неприятната ситуация. 
Това е абсолютно безобразие. На този превоз просто не може да се разчита. Ако шофьорите са в настроение, изпълняват курса, а ако не, ние закъсняваме за работа. Звъняла съм във фирма "Геокомерс", за да се оплача, но резултат няма. Дори веднъж ми казаха, че на шофьора му се спяло и не е успял да стане за първия курс, разказа жената.
От управата на фирмата казаха, че курсовете се изпълняват, но е имало случаи, в които водачите не са ги изпълнили. В тези ситуации сме ги проследили и ги наказваме. Отново ще вземем мерки, ще направим проверка  и ще заострим вниманието върху този проблем, увериха още оттам.