За 11-пореден път консултантска агенция UNIFY организира Дни на образованието в Холандия – единственото специализирано изложение за образование в Холандия. Събитието ще се проведе в Хотел Космополитан на 15.10.2019, вторник, от 14.00 до 18:00 часа.

Вход свободен, като предварителната регистрация е задължителна!

Освен възможност за лични срещи със 7 университета от Холандия, учениците и техните родители ще се запознаят с настоящи български студенти в Холандия, които да споделят личния си опит, с холандски преподаватели от различни факултети и програми, както и да получат персонални консултации за студентско финансиране и подготовка на мотивационно писмо.

Изложението тази година ще е най-голямото, което сме организирали досега. Освен възможността да се срещнат лично с представители от университетите, ученици и родители могат да участват и в нашите интерактивни дискусии за да научат повече за живота и образованието в Холандия от студенти, които в момента учат или вече са завършили там“ споделя Милена Генчева, основател и управител на UNIFY.

В UNIFY се стараем да дадем най-доброто на нашите кандидат-студенти, затова всички услуги - от обработка на документите до вратата на университета, са напълно безплатни“ допълва Елица Катранджиева, мениджър офис Варна.

Посещението на Дни на образованието в Холандия в Русе е особено подходящо за ученици в 12 клас, които вече са избрали Холандия като дестинация за продължаване на висшето си образование, за да се срещнат лично с представители на университетите, които са избрали, защото това ще придаде по-голяма тежест на кандидатурата им. За онези 12-класници, които все още се колебаят в избора на програма и университет пък, се дава възможност да направят разлика между отделните институции и да получат информация от първа ръка, което ще им помогне да направят своя избор.

Освен презентациите, които ще бъдат на различни теми, свързни с живота на студентите в Холандия – ще има и интерактивен куиз с награди, в който ще се включат всички присъстващи и който се използва с учебни цели в университетите в Холандия. Не на последно място – всички ще могат да задават въпроси на живо през цялото време на събитието, като по време на последната сесия организаторите ще отговорят на тях.
Веднага след изложението „Дни на образованието в Холандия“ кандидат-студентите могат да посетят мобилния офис на UNIFY в Русе на 23.10.19 и 24.10.19 в Startup Factory на ул. Цар Калоян 10, етаж 4 за безплатна консултация. UNIFY е единствения специализиран консултант за образование в Холандия, а всички услуги са напълно безплатни.
Повече информация за участниците и програмата ще намерите на страницата на събитието: https://unify.bg/holland-day, както и в социалните мрежи.