"Мисля, че нашият отбор изигра доста, доста добър мач. След почивката тимът се представи силно и затрудни гостите. При малко повече късмет можехме да вземем нещо от двубоя с "Лудогорец". Сега трябва да погледнем към срещата с "Арда" в Кърджали, където задължително трябва да се борим за частичен, а и за пълен успех", каза пред "Утро" централният защитник на "Дунав" Мартин Ковачев. 
Той пропусна мача срещу шампионите заради разтегнат мускул на последната тренировка, но ще се възстанови до срещата в Кърджали на 6 октомври.
"Мъничко не не достигна, за да заслужим точката. Липсваше ни и късмет при ситуацията, в която се получи рикошет и топката попадна на чиста позиция пред Клаудио Кешеру", заяви пред "Утро" колегата му от защитата Михаил Милчев.
"Стана доста приятен за гледане мач. Логично бе в началото да играем по-затворено срещу осемкратния шампион и най-добрия отбор в България. През второто полувреме се разгърнахме и видяхте, че дяволът не е толкова черен", коментира старши треньорът на "Дунав" Людмил Киров.
"Контролирахме напълно мача преди почивката, когато играхме като отбор. След почивката повечето ни футболисти почнаха да залагат на солови действия", заяви старши треньорът на "Лудогорец" Станислав Генчев, пред чийто тим се задава мач от групите на Лига Европа срещу костеливите унгарци от "Ференцварош". И ако се представи по същия начин, ще потопи дълбоко гордостта си от разгрома на московския ЦСКА с 5:1 у дома.