Румънски циментовоз с 30 тона товар катастрофира миналата нощ на югоизточния вход на Русе, почти на същото място, където ден по-рано четирима младежи се блъснаха в метален стълб с шуменски "Фиат Пунто", но се разминаха сравнително леко. Инцидентът е станал по почти същия сценарий - шофьорът на камиона загубил управление и навлязъл в разделителната ивица, ударил се в стълб от уличното осветление и се обърнал странично напреки на пътя. За радост мъжът зад волана, за когото се предполага, че е задрямал, е с леки травми.
За изправянето на камиона и отварянето на пътя на място беше извикана фирмата на Динко от Ямбол, както е известен ловецът на мигранти Динко Вълев, който по-късно нашумя и като риалити тв звезда.
"От 2 часа през нощта сме тук, няма как да го изправиш, почти 52-53 тона общо тегло. Три камиона съм докарал, да може да стане по-лесно, но и с трите камиона, пак видяхме зор. Но аз си знам моята работа, професионалист съм вече в това отношение и се надявам, че го направихме безупречно", заяви Динко след края на операцията.