Мистър България 2011 Ивайло Недев, който стана известен като българския дубльор на Долф Лундгрен, вече е семеен мъж, след като красивата Александра плени за вечни времена сърцето му. Русенецът, който може да бъде забелязан в кадрите от хитовия екшън "Непобедимите 3" редом до Мел Гибсън, Силвестър Сталоун, Арнолд Шварценегер, Антонио Бандерас, Джейсън Стейтъм и Харисън Форд, сключи брак с жената на живота си навръх Съединението на България - 6 септември, а два дена по-късно се проведе и тържеството по случай радостното събитие.
"Ритуалът по църковния брак се проведе в храм "Света София", а впоследствие в парк-хотел "Москва", където празнувахме сватбата, направихме и символичен изнесен ритуал, макар 2 дена по-рано да бяхме официално подписали. Фотосесията, за която искам сърдечно да благодаря на Андро Дюлгеран, пък заснехме в царския дворец "Врана", разказа пред "Утро" именитият русенец.
Иво не крие, че е много щастлив от събитието и се радва, че сватбата е минала гладко, с много настроение и спомени за цял живот.
"С Александра сме заедно от около 2 години, но реално се запознахме през 2016-а, когато имахме съвместен работен ангажимент в дискотеката, в чийто ръководен екип бях аз", връща лентата назад към началото на връзката им младият Долф от Русе. 
След това първоначално запознанство обаче двамата прекъснали връзката и минало повече от година, докато се открият във Фейсбук, където започнали да си пишат и да се опознават. Първата им среща била на 6 декември 2017 година, а на 27 август 2018 година Иво вече знаел, че това е жената на живота му и й предложил брак по време на почивката им в Халкидики.
"Имах идея да й предложа по време на изгрева, за да е възможно най-емоционално. Плановете ми обаче се провалиха и извадих пръстена по време на романтична вечеря на терасата на хотелската ни стая с изглед към  морето. Тя беше много изненадана, искрено развълнувана и щастлива", разказва Иво.
Така близо година двамата организират голямото събитие, като Александра поела ангажимента да осигури атмосферата и украсата тип "приказка", а Иво се погрижил за менюто и музиката. Един от най-емоционалните подаръци за гостите на сватбата бил изпълнението на народен танц на ансамбъл "Еремия", в чийто състав булката взема участие.
Все още двамата не са решили къде ще е меденият им месец, тъй като той има влечение към Русия, а тя харесва топлите места. Затова везните клонели към компромисните Барселона или Мадрид.
Към момента Иво разказва, че е загърбил актьорските участия и се е отдал на граденето на кариера.
"Сега съм част от антитерористична група, която се занимава и с опазване на обществения ред. Тя беше създадена покрай европредседателството на България. Реших да работя и да се развивам в тази сфера", разказва Иво. Паралелно с обучението си в жандармерията той успял да се включи в снимките на нов филм с Никълъс Кейдж, в който парадоксално играел именно униформен.
"Филмът още не е излязъл. Разказва се за банков обир, в който се намесва полицейски екип с началник Никълъс Кейдж, като аз играя един от неговите подчинени, който бива убит", обяснява Иво, който в живота вече реално е униформен.
Затова и немалка част от всичките 120 гости на сватбата на семейство Недеви са били служители от ГДБОП и барети. Тържеството уважали още вицесветовният и европейски шампион по бойни спортове Сергей Александров, бившият собственик на клуб "Червило" Симеон Донов, който долетял от Филипините, където държи дискотека, и топ гримьорката Натали Петкова.