Да е здрава и да е все така щастлива майка и баба! Това пожела Стефан Данаилов от сцената в Доходното здание в четвъртък вечерта на друга голяма българска звезда - Аня Пенчева, която отпразнува раждения си ден в Русе.
Обичаният от поколения актьор се появи на сцената на десетата минута от постановката "Актрисата" от Питър Куилър на Народния театър "Иван Вазов" и бе посрещнат с бурни аплодисменти. 
С цялостното си присъствие Стефан Данаилов показа защо освен наследственото си прозвище Ламбо има е едно придобито - Мастера. Професорът в НАТФИЗ игра в инвалидна количка, в която като че ли се забавляваше и през лицето му не мина дори сянка, която да подскаже, че само преди две седмици е претърпял сложна операция заради счупване на тазобедрена става при нелепо падане в банята по време на почивка в Приморско. 
В пиесата участват още Кирил Ефремов, Павел Иванов, Ненчо Илчев, Иван Панев, Живко Сираков, Боряна Бабанова и Божидар Мицев.
След края на спектакъла Стефан Данаилов се разходи величествено със своята количка из цялата сцена и дръпна реч за спомените си от Русе.
"Някои от вас ме помнят, като съм идвал тук. От Русе си спомням хубави работи, някои и любовни... Благодаря за вниманието, симпатиите и обичта, с които ме дарявате. Обичам ви!", завърши словото си Ламбо.