Застаряващ годеник - в тази роля ще видят русенци обичания от поколения българи актьор Стефан Данаилов. Той пристига в Русе с най-новата премиера на Народния театър "Иван Вазов" - "Актрисата", където Ламбо партнира на друга родна знаменитост, Аня Пенчева. 
В четвъртък, 12 септември, на сцената на Голямата зала в Доходното здание русенци ще видят спектакъла "Актрисата" по текст на Питър Куилтър. Героинята на Аня Пенчева прави равносметка на своя живот и на кариерата си, като приема в своята гримьорна хора, които по един или друг начин са били важни в живота й. През гримьорната на примадоната Лилия Мартин преминават нейният по-млад бивш съпруг Пол /Кирил Ефремов/ и актуалният й годеник Чарлс /Стефан Данаилов/, синът й Даниел /Павел Иванов/, арт агентът й Бари (Ненчо Илчев) и режисьорът Роджър (Иван Панев). Цветя, аплаузи, забавни закачки и горчиви размисли съставят пъстрата картина на живота на актрисата. 
Режисьор на спектакъла е Росица Обрешкова, а постановката е на Стефан Данаилов. Сценографията и костюмите са дело на Елена Иванова, а музиката е на Иван Лечев. 
Билети за спектакъла се продават на касата на русенския театър, цените са 20 и 25 лева.