ЦСКА отнесе в Русе срещу "Дунав" камъните, които обикновено старши треньорът на "червените" Люпко Петрович хвърля в градините на другите отбори, категоричен е журналистът от Дарик радио Николай Александров.
Според известния със силните си "армейски" пристрастия коментатор ЦСКА срещнал отпор от "слаб отбор", въоръжен с характерната тактика на сърбина Петрович за здрава работа в отбрана и на принципа "В атака каквото стане и ако стане".
"То не бяха центрирания, то не беше чудо. Всички топки бяха обрани от защитата на "Дунав". Върхът бе, когато Петрович извади нападател, за да пусне защитника Брадли Мазику. А задачата пред Мазику беше да изсипва... нови центрирания", недоумява Александров.
Той се разправя здраво и с испанския защитник на ЦСКА Раул Албентоса, който заспал пред топката при върнатия му от Тиаго Родригес пас. Албентоса получил рано пракалени хвалби, но все пак по-голямата вина за гола била на португалеца. 
Журналистът дърпа ушите и на халфа Кристиян Малинов. Бил на позиция, в която трябвало да бутне само топката към Тони Уот и шотландецът щял да вкара гол. 
ЦСКА отнесе сериозна критика и от известния в близкото минало треньор Аспарух Никодимов. Той повторя Александров с мнение, че центрираните топки към вратата на Благой Макенджиев били прекалено много и пратени наизуст. Централният нападател на "армейците" Али Соу е "ялов играч", защото не може да реализира удобни положения, добавя Паро. 
"Не може да се разчита само на Евандро", смята Никодимов.