Обидно ниската посещаемост на Градския стадион в мача срещу ЦСКА логично провокира въпроса кой тим трябва да пристигне в Русе, че трибуните да се понапълнят. Може би "Дунав" трябва да посрещне "Ливърпул", "Ювентус" или "Барселона", че скамейките да не изглеждат така грозно празни?! Грубо пресметнато, в сектора с привърженици на ЦСКА имаше долу-горе толкова фенове, колкото в цялата останала част на стадиона. 
Билетът от 10 лева ли е препъникамъкът? Или вечното оправдание на мрънкащи псевдофенове: "Ще дойда на стадиона, когато отборът почне да бие!"
Най-тъжното е, че като изключим отборите на "Витоша" и "Царско село", "Дунав" като че ли е най-ограбеният през този сезон откъм привърженици тим. Положението става още по-обидно, когато камерите на "Диема" се разхождат по отделните стадиони и показват, че Градският пустее. И то в мачове като срещу ЦСКА.
Във ФК "Дунав" също трябва да се замислят какво може да се направи. Едно съобщение в клубния сайт, че ще има мач и че билетите ще са с еди-каква си цена, изглежда прекалено малко усилие.