Ръждясалите метални пана на булевард "Скобелев" са преобразени в светлите нюанси на нежнозелени цветове с доминиращ цвят органик - цвета на годината. Чудното превръщане на неугледните железни стени в интересна композиция, провокираща екологични мисли и настроения, се дължи на нова инициатива на "Оргахим". Зеленото е символ на природата и заедно с това призив да я опазваме винаги и навсякъде, а "Оргахим" е сред хилядите, подкрепящи тази кауза, каза маркетинг мениджърът на русенската фирма Емил Кунчев. 
Идеята да се придаде нов вид на старите метални пана е на фондация "Визионери", която има партньорски отношения с "Оргахим". Миналата година забелязахме това място и понеже градът много ни харесва, решихме да допринесем и това кътче да стане също толкова красиво и стилно, както са старинните сгради в градския център, каза Деляна Ангелова. От фондацията поканили визуални артисти от столичната група Hype all night, които са създали цветната композиция, включвайки в нея и растения, вписани в Червената книга на България. 
Специално за представянето на новата стена, издържана в цвят органик, от "Оргахим" и "Визионери" бяха поканили Зеленко Зеленков - символа на кампанията на bTV "Да почистим България заедно", която тази година ще се проведе на 14 септември. Зеленко обаче се забавил по пътя от София до Русе и не дойде в уречения час.