Левски и Славия не успяха да се победят, завършвайки наравно - 2:2 на стадион "Георги Аспарухов" в среща от 24-ия кръг на "А" група, предаде БГНЕС.

"Белите" откриха резултата в края на първата част, когато Да Силва намери на дясно Радослав Василев, който с едно докосване изведе Курдов сам срещу вратаря и нападателя прати топката покрай Пламен Илиев в мрежата - 0:1. В 69-ата минута Левски изравни. След центриране на Брю от фаул отляво, Макриев посрещна топката с глава на близката греда и я прати в обратния ъгъл за 1:1.

В 74-ата минута Славия отново поведе в резултата. След центриране на Янков от фаул отляво, Ристевски с глава прати топката в левия ъгъл на Пламен Илиев и даде нов аванс на своя тим. В 80-ата минута Пламен Крумов изпълни страхотно пряк свободен удар и прати топката в десния ъгъл на вратата на Георги Петков за крайното 2:2.

В края на мача Фернандо да Силва получи втори жълт картон и съдията го изгони от терена, макар играчът да имаше претенции към това решение. Секунди по-късно и Димитър Пиргов бе изгонен за втори жълт картон и "белите" доиграха мача с девет души. В крайна сметка до нов гол не се стигна и двата тима си разделиха по точка.