Новото информационно табло на Градския стадион ще заработи преди първия домакински мач на „Дунав“. Таблото ще светне преди втората среща в Русе. Зрителите ще четат съставите на дисплея преди третия домашен двубой. Договорът с фирмата, която спечели обществената поръчка за поставяне на таблото, ще бъде подписан днес, утре, в сряда, четвъртък, петък...
Ей такива приказки слушаме от няколко месеца. Резултатът е, че табло нямаше и на вчерашния двубой срещу „Витоша“ /Бистрица/. А прословутият договор бил предложен за подписване от изпълнителя, но не било ясно дали е факт. Май не бил. После щели да се чакат частите от Китай.
Типично наша си, русенска работа със стадион, който прилича на гробница. Отлагане и очакване до ръба на нервите. Както беше с прословутия ВИП-сектор, чийто градеж хвана близо година, а трябваше да е готов за 60 дни!
Явно и таблото ще почака. Както очаквахме - поне според думите на бившия вече зам.-кмет Димитър Наков, че Градският ще бъде с нови покрити трибуни през март... миналата година. 
Едно е да говориш и да обещаваш, друго е да го свършиш.