Футболистите на ЦСКА избраха Русе за трети път като спирка и дом преди мача си срещу "Лудогорец". "Червените" ще пристигнат в събота, а в 18 часа ще излязат за тренировка на стадион "Аристон". Двубоят им в Разград е на другия ден от 20.30 часа.
По принцип щабът на "армейците" заявил тренировка на Градския стадион при плащане на съответния наем. Отговорът на общинското предприятие "Спортни имоти" обаче бил, че пространствата пред двете врати са в процес на подсяване и теренът в тези участъци би могъл да се увреди. 
Тогава, със съдействието на областния шеф на футболния съюз Димитър Димитров-Кулеманс, хората от ЦСКА ангажирали игрището на "Аристон".
"Армията" ще гостува за трети път в Русе преди мачове с "Лудогорец". Началото бе през май 2012 година, когато воденият от старши треньора Стойчо Младенов отбор отново тренира на аристонската база. Тогава тренировката бе посетена от над 2000 привърженици на "червените" от Русе и близки населени места.
Тази пролет тимът със старши наставник Любослав Пенев избра за подготовка терена на стадион "Дунав". Тренировката обаче беше закрита и до нея не бяха допуснати външни лица.