Сатиричният танцов спектакъл "The Bingo Project" на трупата за балет "Арабеск" с участието на актьора Ники Станоев включва Русе в лятното си турне. На 5 август на сцената на Доходното здание зрителите ще станат свидетели на абсурдния свят на една антиутопия, в която се преплитат драма, трилър, екшън, комедия и романтика. Всичко това е поднесено чрез театър, танц и музика на Стравински, Шостакович, Прокофиев, Барток, Чайковски, Пиацола и Шнитке в изпълнение на Bingo Symphony Orchestra. Харизматично е участието на Ники Станоев, който е познат на публиката от шоуто на Слави и от сериала "Домашен арест". Сред музикантите пък е Орлин Цветанов, известен като цигуларя на Лили Иванова.
Действието се развива в неопределено бъдеще, в което глобалното затопляне е факт, а бюрокрацията диктува битието, казват организаторите. Така на сцената една бинго зала се преобразява в сватбен салон или балетна сцена, става арена на комични ситуации, горещи страсти и съперничество. 
Началният час на спектакъла е 21, а билети вече се продават на касите на EasyPay, както и онлайн на epaygo.bg. Организаторите предупреждават, че от 1 август цената на билетите ще поскъпне с 5 лева.