Поредна присъда за измама чу Радуш А., който умело влизал в ролята на търговец и предлагал на доверчиви хора изгодно пилешко месо. Жертвите си рецидивистът със 17 присъди намирал случайно по пазари и улици и макар в себе си да нямал никаква мръвка, успявал да ги омае и те му плащали, за да си "резервират" от промоционалната стока. Схемата си мошеникът от Левски прилагал успешно из цяла Североизточна България.
На 29 септември 2017 година "изгоряла" Маринка М., която доверчиво си предплатила 85 лева, но така и не видяла обещаното пилешко. 
Радуш се разкая за случилото се и каза, че искал да върне парите на завлечената жена, но нямало как да го направи, тъй като вече бил в затвора. Там той излежава 3 години и 8 месеца отново за измами с несъществуващо евтино месо, направени във Велико Търново и Горна Оряховица.
И прокуратурата, и адвокатът му поискаха рецидивистът да бъде осъден на по-ниско от предвиденото в закона наказание - 1 година затвор. Причините - направил самопризнания, съдействал на разследването. Освен това измамата била за скромна сума и ако Радуш не бил рецидивист, делото щяло да бъде прекратено като маловажно. На първа инстанция съдът прецени, че действително 1 година е справедлива присъда.