Искам да отида да си гледам животните. 2 години имах връзка с това момиче. Никога не съм вършил нещата, в които ме обвиняват. Това заяви пред съда Кешиф С., който е задържан за отвличане и изнасилване на момиче от Каран Върбовка. Той и адвокатът му обаче поискаха от съда младият мъж да бъде освободен под домашен арест или парична гаранция, а тъй като бил земеделски производител, можел да плати 5000 лева. На този етап обаче не срещнаха разбиране от страна на Окръжния съд и Кешиф не бе пуснат, а бе потвърдено, че мястото му е в ареста.
Според прокуратурата бруталните действия не са инцидентни в живота му, дори напротив - в миналото имало още 4 идентични случая с други момичета в сходни ситуации. Посочено бе и че той е заплашвал момичето какво ще му се случи и впоследствие е изпълнил обещанията си. Обвинението изтъкна, че Кешиф не проявява никакво чувство на вина за извършеното, нито иска да съдейства на разследването. Според прокуратурата той дори е още по-опасен от първоначалната преценка, тъй като майка му организирала декларация в негова защита, в която се посочвало, че той е примерен и добър мъж, а момичето, което се твърди, че е изнасилено, е със съмнителна репутация и го изнудвало за пари. 
Хората нямали идея какво е нейното съдържание, цел и за какво се подписват. Затова се пораждат съмнения, че се правят сериозни опити за въздействие върху свидетелите и манипулиране на доказателствата, заяви прокуратурата. 
Кешиф е син на друг познайник на правораздаването - Селим К., който бе осъден на 15 години затвор за опит за умишлено убийство на свой враг. Неприятелят му бе нарочно блъснат от огнения фермер и влачен, като оцеля по чудо.