Подпийнала компания се наложило да прекрати купона в разгара му, след като нелепо спречкване между двама от забавляващите се довело до тежки травми.
Вечерта започнала в заведение в Ново село, където трима младежи се черпели и разпускали с пълна сила. По някое време решили да отидат до краварника в района, където да си допият. Там обаче едно от момчетата се държало малко по-невъздържано и шумно. Затова за наказание останалите от компанията го изгонили да стои отпред и затворили вратата. Младежът обаче продължил да роптае, този път с настояване да го пуснат обратно. Тогава един от купонджиите изпуснал нервите си, излязъл, ударил го един път, при което той паднал и се ударил много лошо. В резултат се оказал със счупен череп и сътресение на мозъка.
За сериозните последствия от стореното, макар и само с един удар, на съд отиде побойникът. Той направи пълни самопризнания и се споразумя с прокуратурата за условна присъда от 1 година с 3-годишен изпитателен срок, а съдът окончателно одобри наказанието.