Много хубаво ми стана, когато ми се обадихте. Тонът и начинът, по който ми съобщихте, че съпругата ми печели, беше много приятен. Изобщо не съм очаквал, но съм щастлив. Нямам търпение да зарадвам и нея. Това сподели развълнуваният Стефан Великов вчера в редакцията на "Утро", след като разбра, че съпругата му Пенка Великова е първата щастливка в новото издание на традиционната лятна игра на единствения всекидневен вестник в Русе и реномираната туристическа компания "MG Travel". 
Талончето на 63-годишната дама беше изтеглено от ръката на служителката на агенцията Боряна Герасимова в първия кръг на играта и така г-жа Великова се сдоби с ваучер на стойност 100 лева за хотелско настаняване у нас и в чужбина и за екскурзии на "MG Travel". А това е една чудесна първа стъпка към мечтано пътешествие. 
Късметлийката работи като медицинска сестра в детска ясла в квартал "Чародейка" и заради ангажираната си работа с децата не може да си позволява разговори по мобилния телефон. Затова и винаги, когато участва в томболи и игри, посочва телефонния номер на съпруга си Стефан, който от десет години е пенсионер. Именно поради служебни ангажименти Пенка беше възпрепятствана да вземе ваучера за почивка. 
Жената активно участва в най-различни томболи с награди, но в играта на "Утро" се включва за първи път. 
Всяка сутрин рано я карам на работа, а след това веднага имам поръчка да купя вестника, защото на будката до вкъщи свършва много бързо. Когато се върне от работа, започва да изрязва, да сглобява елементите, като ме беше пратила да купувам и лепило, разказва Стефан. 
Прилежно изрязаните и залепени в цялостна картинка елементи от най-големия национален музей на Франция Лувърът в Париж, донесоха на русенката наградата. Пенка е отгворила много изчерпателно и на втория въпрос от играта, като е изброила 18 от най-ярките символи на френската столица. 
Съпругата ми е много добре запозната със забележителностите на Париж, тъй като преди известно време бившата приятелка на сина ни Десислав беше ходила, а след като се върна много подробно ни разказа за посещението си и обектите, които е разгледала, отбеляза още Стефан. 
След като сподели щастливата новина със съпругата си, двамата ще изберат дестинация, за да използват ваучера. Не им остава време за почивки заради ангажираността на Пенка, но много харесват Троянския балкан и най-вероятно ще използват ваучера за един уикенд там. Не е изключено да отидат и до Черноморието, тъй като Пенка много обича морето.   
Свободното си време Стефан и Пенка обичат да прекарват със 7-годишната си внучка Виктория, която наесен ще бъде първи клас в училище "Любен Каравелов". 
Пенка и всички участници в играта на "Утро" и "MG Travel" продължават да се борят за голямата награда - незабравимо пътуване до Неапол за двама, което включва трансфер от Русе до Букурещ, полет до Неапол, две нощувки в тризвезден хотел със закуска, полет до Букурещ и трансфер до Русе.