Поредната анкета с фирми и граждани за нивото на обслужването, което получават, обяви русенският офис на Националната агенция по приходите. Това е 21-ото издание на инициативата, която се провежда два пъти годишно във връзка с прилагания в НАП европейски модел за оценяване на качеството EFQM.
Анкетата ще продължи от днес до 12 юли. Целта й е  чрез конкретни въпроси и възможност за лесни, но недвусмислени отговори да се определи цялостното ниво на обслужване на клиентите на приходната администрация в Русе. 
В 6-те въпроса с по 3 отговора са обхванати равнището на професионализма на служителите, готовността им да съдействат на гражданите и фирмите и условията на работния процес. Дадена е и възможност за препоръки за подобряване на работата им.
Приходните служители и нашите клиенти сме двете страни в общия процес по спазване на данъчното и осигурителното законодателство и целта ни с тази анкета е да станем по-обективни, принципни и коректни, за да улесним общата си работа. Надяваме се нашите клиенти активно да се включат в проучването, защото всички техни препоръки са много важни за нас и ние им отделяме сериозно внимание, пояснява директорът на офиса на НАП в Русе Йордан Йорданов.