Дете на 5 години е пострадало при страховита каскада край изхода за бул.“България“ в посока София с бул.“Христо Ботев“. То обаче е само с охлузни рани, а виновният 47-годишен шофьор на червен „Ситроен С5“ е с пукнати прешлени. 
Тежкият инцидент, при който колата е с неузнаваема задница, спукани гуми и множество откъртени и огънати части, става в петък около 23 часа. При спускане водачът не успява да вземе завоя, изпуска управлението на колата, излиза от пътното платно, удря се в един от масивните метални стълбове на мрежата на тролеите и спира в тревата. Смазаната кола и вчера беше на мястото на удара, а в социалните мрежи се завъртяха коментари, че стои там за урок „за всички, които бързат за моргата“. 
Очевидци на катастрофата разказаха, че мъжът зад волана е бил почерпен и сам признал, че шофира на 2 чаши бира, а алкохолната проба доказала думите му, като отчела 0.99 промила. 
Появиха се догадки, че вината не трябва да се търси изцяло от него, тъй като две коли на аварийни го изненадали и той рязко завил, за да избегне удар с тях и така се озовал в стръмната градинка, но това тупърва ще се установява от разследването.