Италианските медии пишат, че Хю Грант е взел мобилния телефон на неизвестна жена, покрай която минавал, защото помислил, че е папарак.

Британският актьор е бил в Рим заедно със съпругата си Анна Елизабет Еберщайн, когато налетели на Луис Мелара, директор на компанията за комунални отпадъци АМА.

Мелара снимала работници, изхвърлящи строителни отпадъци в район, предназначен само за битови отпадъци. В този момент тя се озовала пред съпругата на Грант и звездната двойка се разгневила, пише италианският “Република”.

Във видеото, което изданието публикува, първо се чува женски глас, който вероятно принадлежи на съпругата на Грант, казвайки на английски: „Извинете, какво правите? Много добре, глупаво кучко”.

Тогава Грант й казала: “Не стойте пред жена ми”, а след това сграбчил мобилния й телефон.

Мелара твърди, че не е разпознала актьора и съпругата му и че е стояла пред тях, за да не пресекат пред телефона, докато снима.

„Грант, който беше зад мен, посегна и ми взе мобилния телефон. Взех го обратно и му казах, че не е прилично. Казах му, че съм ръководител на римска компания за събиране на отпадъци“, каза Мелара.

Хю Грант се ожени за Еберщайн миналата година след дълга връзка. Те имат три деца, родени през 2012, 2015 и 2018 година.