„Органик“ турне за представяне цвета на 2019 година и използването му в модерния интериор и декорация стартира производителят на бои и лакове „Оргахим“. Кампанията започва от Русе в шатра на фирмата, която ще се намира на пл. „Свобода“ (срещу Часовника) в периода 5-7 юли. 
В петък от 16 до 20 ч, събота между 10.30 и 18.30 ч и в неделя от 10.30 до 14.30 ч там ще ви посрещат с освежаваща напитка в специално създаден „Органик“ кът. Специални VR очила ще показват как би изглеждал интериор в цвят „Органик“ или в друг избран цвят, а ако решите да освежите дома си в модерния за годината тренд, ще може да го направите с отстъпка - с промо талон за тониране на интериорна боя във фирмените магазини на „Оргахим“. Ще има и игра за най-запалените фенове на „Цвета на 2019 година“. 
„Органик“ нюанс на зеленото бе определен за цвят на годината от водещи интериорни дизайнери, колористи, блогъри и артисти за съвременното градско изкуство. След премиерата в Русе, „Органик“ турнето ще продължи към София и Бургас.