Волейболистите на "Дунав", чиито договори продължават да се в сила, са получили две от полагащите им се към края на сезона 3 заплати, научи "Утро". С другите - игралите като преотстъпени Евгени Григоров, Васил Атанасов, Станислав Величков и Антон Василев, финансовите взамоотношения били уредени напълно.
Интересното е, поне според наши източници, че основният играч със статут на звезда Даниел Милушев имал договор за още една година. На този етап обаче няма никаква яснота кога и кой ще работи по селекцията за новия сезон в Суперлигата. Така че, ако не се действа бързо по подготовката за следващото първенство, бомбардирът Милушев със сигурност ще вземе решение да се спасява в друг клуб. 
Както писахме, капитанът на отбора Костадин Стойков напусна Русе и от новия сезон ще е помощник треньор в "Монтана". Той оправда преместването си с организационна и финансова безпътица в русенския клуб.
Няма да е никак зле, ако ръководни клубни фактори заемат най-сетне позиция в разяснение какво се очертава като близка перспектива пред представителния отбор. 
Междувременно тимът на кадетките до 14 години замина вчера за Казанлък, където ще вземе участие в държавните финали. 
Момчетата на "Дунав" в същата възрастова група с наставник Красимир Миронов ще пътуват днес за финалния национален турнир в Дряново.