"Дунав" загуби първата си контрола на лагера в Трявна - 1:2 срещу "Етър" /Велико Търново/.
"Болярите" поведоха в 5-а минута с гол на Флорин Боджадж, който надскочи защитата и намери топката с глава. Дунавци изравниха с попадение от дузпа в 14-а минута на дошлия от "Витоша" /Бистрица/ Стефан Христов, който бе фаулиран от Крум Стоянов. Стоянов се реваншира в 28-а с центриране към Даниел Младенов, който направи 1:2.
След почивката и двата отбора имаха по няколко възможности, като дунавските шансове бяха свързани главно с много активно включилия се Свилен Щерев.
Русенският отбор игра в защита с Мунин, Ковачев, завърналият се Мартин Милчев и гърка Христос Контохристос. В средата на терена действаха руснакът Селеменьов, за когото тепърва ще научим повече, бразилецът Кавалканте, пристигналият от "Витоша" Ивайло Лазаров и юношата на "Левски" Илиян Попов. Хората в атака бяха Ахмед Ахмедов и Стефан Христов, който работеше повече по фланговете.
Лошата новина за "Дунав", че седмица след началото на лагера отборът тренира все още без Самуел Инкоом и Александър Исаевски. И двамата продължават да чакат визи.
В следващия си мач на 26 юни русенският отбор ще се срещне с "Локомотив" /Горна Оряховица/, в чийто тим от тази есен ще играе бившият десен бек на "Дунав" Емин Ахмед.
"Дунав": Макенджиев, Мунин, Ковачев, Контохристос, Милчев, Попов, Селеменьов, Кавалканте, Ахмедов, Лазаров, Христов /Димов, Щерев, Динков/,
„Етър”: Иванов, Илиев, Скерлев, Пехливанов, Стоянов,  Колев, Руменов, Апостолов, Младенов, Боджадж, Мартинович.