Михаил Милчев се завърна изненадващо в отбора на „Дунав“. Защитникът сам потвърди новината вчера сутринта в кратък разговор с „Утро“.
„Вече тренирам на лагера в Трявна. Завръщам се в любим тим. Мисля, че има още какво да дам. Ако ще подписвам договор, то ще е след края на лагера. Сега най-важното е да направим силна подготовка“, каза Милчев, който само преди два дни навърши 31 години.
Михаил игра в „Дунав“ от 2013 година, когато отборът бе в „Б“ група и отпадна от нея. Той си тръгна за кратко, но се върна през 2015 година при онзи тим, който под ръководството на Веселин Великов почна да върви нагоре от третото ниво на българския футбол. За „Дунав“ изигра общо 110 мача, вкара и един гол.
През сезон 2018-2019 година бе освободен и изигра 4 мача за малко в „Ботев“ /Вр/, а в последния шампионат записа 23 мача като футболист на „Витоша“ /Бистрица/.
Милчев може да не е финият и техничен защитник, но едно не може да се отрече - че се раздава до последно на предела на възможностите си. 
Първата проверка на „Дунав“ ще е в събота срещу „Етър“ /Велико Търново/, за чийто тим вече ще играе бившият футболист на русенския отбор Красимир Станоев. Мачът в Трявна ще започне в 18.30 часа. 
Следващите две контроли ще са на 26 юни с „Локомотив“ /Горна Оряховица/ и на 28-и с „Литекс“.