17 първи и едно второ място - това е новият щрих в биографията на танцово студио „Фрийдъм“, който възпитаничките на Анита и Алекс Асенови записаха на международния конкурс Black Sea Dance Star в Констанца. Най-младите надежди от възрастовата група „Мини“ показаха на какво са способни при сериозна конкуренция. Въпреки скромния си състезателен опит десетте момичета и момчета завладяха голямата сцена и спечелиха първи места и за двете си танцови композиции. 
Успех донесе на „Фрийдъм“ и вторият състезателен ден. Грета-Елена Шандуркова, Никол Димова и Цветелина Горанова изпълниха 16 хореографии в различни стилове и се класираха на 15 първи и на едно второ място в категориите соло, дуо и трио. Въз основа на най-високите резултати по всички показатели журито отличи Грета-Елена и Никол за цялостното им представяне на конкурса. 
Последното за интензивния сезон състезание поставя красива финална точка на старанията и всеотдайната работа на „Фрийдъм“. Всъщност, краят на сезона за талантливите танцьори ще бъде обявен официално на 29 юни, когато те ще представят новия си спектакъл „Пика Пока и вълшебното копче“ - началото е в 18.30 ч в Канев център.