Феновете на „Дунав“ вече имат повече основания да се надяват, че Исмаил Иса може да остане в отбора. Това подсказва срещата в сряда на централния нападател със старши треньора Людмил Киров. 
„Да, вярно е, видяхме се с Исмаил. Разбира се, че футболист от неговата класа би изключително полезен за нашия тим. Повече не мога да коментирам“, каза Киров пред „Утро“.
Както е известно, договорът на национала с „Дунав“ изтече. Следващата крачка за оставането му в отбора би трябвало да са разговори с клубното ръководство за нов контракт. Обикновено след края на всеки сезон централният нападател опипва първо почвата за трансфер в чужбина. Ако не се получи, „Дунав“ е най-гостоприемното и логичното място за него.
Бразилецът Фернандо Кавалканте, за чието идване в „Дунав“ „Утро“ информира първи, подписа договор с русенския клуб. Той ще играе със светлосинята фланелка през следващите два сезона. 
Вчера сутринта в Русе пристигна и бившият вече нападател на „Витоша“ /Бистрица/ Стефан Христов и дори участва в следобедната тренировка. 
В подготовка за сезона половината от футболистите на „Дунав“ минаха вчера през генерални медицински и функционални изследвания. Днес през кабинетите в „Ялта“ трябва да се нареди втората група играчи.