Малките таланти от балетна школа „Инфанти“ в читалище „Захари Стоянов“ приключват сезона с награди от 14-ия международен фестивал „Вълшебен свят“ в Хасково. 
Възпитаничките на Снежана Байчева танцуваха в конкуренция с над 1700 връстници от 135 школи. Най-малката русенска участничка, едва 4-годишната Симона Иванова, спечели първо място във възрастова категория „Бебе“ с танца „Калинка“. Първо място взеха и танците „Пчелички“ и „Полка шарманка“ в категория „Мини“ на Димана Петрова, Моника Йорданова, Арина Маринова, Александра Алексиева, Изел Хадживели и Симона Иванова, а Александра и Изел станаха и втори като дует.
При „Децата“ трети станаха Виктория Начева, Лидя Исмаилова и Рая Мавродинова с Танца на малките лебеди, а формация с 9 момичета също е трета с „Есенен валс“.
Най-големите балерини - триото Александра Любенова /8 клас/ и шестокласничките Ая Ахмедова и Цвета Иванова получиха втора награда за лебедовия танц от „Лебедово езеро“, а с Испански танц се класираха трети. 
За отличното си представяне балетна школа „Инфанти“ получи и две стипендии по 100 евро за участие на изпълнителите на двата танца от „Лебедово езеро“ в семинар през април 2020 г. на Университета по танци в италианския град Сиена.