22-годишен хулиган се опълчил на полицаи и дори опитал да се бие с единия от тях, но това само му осигурило бързо влизане в ареста.
В понеделник в 4.10 часа призори палицейски патрул от Първо РПУ бил насочен към денонощно заведение за бърза закуска на ул.“Борисова“ по сигнал за шумна група, която смущава живеещите наоколо. Щом патрулката спряла, към нея се насочил гол до кръста младеж с олюляваща се походка. Останалите трима опитали да го спрат, но бабаитът бил непреклонен и влязъл в разправия с двамата униформени, като дори опитал да удари с глава единия от тях. Полицаят реагирал много бързо, тръшнал го на земята и му сложил белезниците на ръцете. Останалите замръзнали на място. 
От документите на нападателя станало ясно, че е на 22 години и е от Сливо поле. Опитът за нападение на длъжностно лице е предаден на прокуратурата.
След затопляне на времето в градинката пред блоковете на поетите по „Борисова“ пияни момчета по цяла нощ не дават покой на квартала с шумни разговори и кикотене. Това вече не се търпи, обаждаме се на тел.112, полицията идва въдворява ред и на следващата вечер всичко се повтаря, гневяха се вчера пред „Утро“ живеещи в бл.“Лермонтов“.