Кои са седемте стъпки за изграждане на бизнес с един милион евро оборот, как да създадем печеливш „Амазон“ бизнес през 2019 г., каква е ролята на инфлуенс маркетинга в електронната търговия и ефективен инструмент за продажба ли е той - това са част от темите, които ще се дискутират в рамките на конференцията eCommerce Academy Conference 2019. Събитието ще се проведе на 7 и 8 юни в Доходното здание в град Русе и ще събере на едно място български и румънски експерти в сегмента на електронната търговия.
Сред лекторите се открояват Алекс Худицан, основател на „Amazonienii“, главният изпълнителен директор на „2Performant“ Дорин Боереску, Маор Амар, съосновател на „Triplemars“ и други международни експерти, които ще обсъдят възможностите за обмяна на опит между българските компании, румънския и сръбския пазар.
Над 30 изложители и над 400 посетители от България, Румъния и други страни се очаква да присъстват на изложението в рамките на форума. Организаторите канят всички желаещи от града и региона, които имат малък и среден бизнес, да дойдат и да се запознаят с електронната търговия и онлайн бизнеса. В рамките на форума ще се проведат семинари, посветени на стартирането на проект в областта на електронната търговия, ще се представят правните и счетоводните аспекти в сектора, както и ролята на социалните мрежи. Все още има малък брой непродадени билети за конферентната част, които могат да бъдат закупени до сряда.