Софтуерът за 3D визуализация V-Ray, създаден от русенеца Владо Койлазов и съдружника му Петър Митев, за който те получиха „Оскар“ от Американската филмова академия, е използван активно в последния сезон на „Игра на Тронове“. Това стана ясно по време на най-голямата конференция за 3D технологии у нас - Total Chaos, на която присъстваха и двамата основатели на Chaos Group.
С помощта на V-Ray са направени ефектните батални сцени, които изобилстваха в последния сезон на хитовия сериал. В голяма част от сцените броят хора на снимки не надвишава 12. Зрителят вижда хиляди сражаващи се, но останалите са компютърно генерирани, разкри Митев. Според него, дигиталните хора са най-новото предизвикателство в киносредите, което ще помогне на артистите да бъдат все по-креативни в създаването на образи и чрез този процес ще бъдат спестени множество разходи за продукции. 
Усъвършенстването на софтуера V-Ray при процеса на изграждане на дигитален образ е помогнало и за реализирането на реклама за Apple iTunes. Главен герой в нея е дигитален образ на двегодишния син на DJ Khaled и самият световноизвестен продуцент.