ЗАСИЛЕНИ ПРОВЕРКИ НА КАМИОНИ И АВТОБУСИ ще правят до края на седмицата КАТ, "Автомобилна администрация", Криминална и Икономическа полиция. Наред с това ще се следи и за спазване на ограниченията на скоростта от леките автомобили. Акцията е част от календара на европейската полицейска организация TISPOL.


18-ГОДИШНО МОМЧЕ СЕ РАЗМИНА със смъртта, след като товарен влак го блъснал на нерегламентирана пътека на жп линията на Гара Ветово. Младежът е настанен в неврохирургия с рана на главата и на челюстта без опасност за живота.


ТРИ АКТА СА НАПИСАНИ на 21-годишен шофьор на фолксваген, който отнел предимството на водач на сузуки и го блъснал. Катастрофата е станала на излизане от паркинга на Мол Русе. Проверката за накротици установила, че шофьорът на немската кола е бил дрогиран с канабис, амфетамини и метамфетамини. Момчето е предадено на съд.


БАНИЧАРНИЦАТА НА УЛ."РОЗОВА ДОЛИНА" е осъмнала с разбит стъклопакет в събота. От обекта липсват 40 лева, таблет, мобилен телефон, кутия с 20 шоколада за обща стойност 300 лева.


ЗЛАТНИ НАКИТИ ЗА 3000 ЛЕВА са откраднати от апартамент в хотел, който бил обитаван от собственичката. Кражбата е станала в неделя преди 10 часа. По случая е образувано досъдебно производство за кражба.