Сцени със зрелищни каскади, цветни любовни емоции, вдъхновяващ бунтарски дух и неподправен драматизъм снима вчера в Русе екипът на новата романтична екшън комедия "Диви и щастливи". Градът е избран за сцена и декор на филма заедно с Варна, София и Велико Търново. 
Още в 6.30 сутринта пред статуята на цигуларчето в сухия фонтан на площада пред бившия хотел "Балкан" беше монтирана снимачната техника. Там вероятно ще бъде и срещата на част от героите във филма, който събира на едно място много любими лица от екрана - Яна Маринова, Луиза Григорова, Александър Сано, Дария Симеонова, Димо Алексиев и британският актьор Базил Ейденбенц. Режисьорът на лентата пък е съпругът на Луиза - Мартин Макариев, а в този филм Александър Сано освен актьор, за пръв път се проявява и като продуцент.
Следобед снимките продължиха на централната жп гара, където пък бяха заснети романтични сцени.
Въпреки че от екипа ревностно пазят подробностите около сюжета, каквато е световната практика в такива случаи, Яна Маринова леко открехна завесата за читателите на "Утро".
Филмът разказва за две жени, които бягат, карайки от София към Варна през Велико Търново и Русе с отвлечен мъж. Това е историята на две жени - Боряна и Мила (изиграни съответно от Яна и Луиза), които са мечтали да живеят живота си на максимална степен, но по стечение на обстоятелствата са загубили мечтите си. Те бягат към това да не се страхуват да бъдат себе си, а едната от тях искрено се надява, че в държавата има любов и за нея, скицира интригата обичаната актриса, която този път зрителите ще видят като блондинка.
Желанието ни е да представим най-красивите градове в България. Много обичам Русе! Съпругът ми е оттук. Това е един от достойните градове за столица на България, сподели още Яна Маринова. 
Отправна точка за "Диви и щастливи" е класиката от началото на 90-те "Телма и Луиз", изиграни в Холивуд от Сюзън Сарандън и Джина Дейвис. В новата романтична екшън комедия Яна Маринова и Луиза Григорова ще се впуснат в екстремни приключения, като двете красавици ще се покажат в най-щурата си светлина. Те влизат в челен сблъсък с органите на реда, докато се измъкват от поредната гонка. От страната на полицията застават Александър Сано и Дария Симеонова, за която това е първа роля след раждането на сина й Макс. Дебютното промовидео към лентата може да се гледа в Ютюб.