Поредната подигравка и замазване на очите! Така жителите на Червена вода и пътуващите по осеяния с огромни кратери път между Русе и Кубрат определиха ремонтните дейности по отсечката.
За кой ли път се работи некачествено, а резултатът вече е налице - само няколко дни след като запълниха дупките, асфалтът от кръпките вече се рони. С некачествени разтвори и смеси работници с лопатата и с крака тъпкаха асфалта, а дупките пак са си по пътя, коментират недоволните жители. 
Пътната настилка между Русе и Кубрат е в трагично състояние. Цялостен ремонт на 46-километровата отсечка не е правен повече от 30 години. От Пътната агенция се заеха с частични ремонтни дейности по асфалтовата настилка, които се очаква да приключат до края на седмицата. Тези дейности обаче предизвикаха гневните коментари на пътуващите.  
Пародия! Това е едно предизборно асфалтиране на пътя, което явно е било на принципа „тука има, тука нема“. Този път е пълна скръб, а би трябвало да се води главен, който свързва Русе с Кубрат, недоволстват хората.