Изложбената зала на "Борисова" 6 вече трети ден е превърната в пространство, където човек може да се отдаде на размисъл за вечното и непреходното. Това е така, тъй като тук са подредили своите работи две изкусни русенски иконописки - младите, но вече достатъчно известни майсторки на библейските сюжети Димитринка Иванова и Надежда Колева. Това е тяхна поредна съвместна изложба, в която те споделят своята работа върху евангелски образи и сюжети. 
В месеца, който започна със Светлата седмица след Великден и в който се отбелязва паметта на двама изключително почитани български светци - св.Георги и св.Константин-Кирил Философ, двете авторки показват свои нови иконописни работи. Посетителите ще видят образите не само на св.Богородица и Спасителя, но също и на архангелите Гавраил, Рафаил и Михаил, Андрей Първозвани, Василий Велики, Климент Охридски и много други. Двете русенки са поканили в своята експозиция и още един образописец - Йордан Йорданов, който добавя свои пет работи. 
За творческия усет, който Димитринка Иванова и Надежда Колева съчетават с вярност към канона и традицията, на откриването на изложбата говори отец Стефан Стефанов.