Капитанът на "Дунав" Мартин Ковачев призова феновете да подкрепят отбора в срещата с "Витоша" /Бистрица/. Днес от 19.30 часа той ще изведе тима на Градския стадион в първия му баражен мач. Реваншът в София ще е в понеделник. 
"Няма защо да казвам, че това ще е специален двубой, в който като никога ще се нуждаем от помощта на привържениците. Трябва да постигнем добър резултат, за да улесним задачата си за ответната среща в София. Няма да ни бъде леко. Разбира се, щеше да е по-лесно, ако наш съперник бе отборът на "Верея", но така се завъртяха нещата, че сме длъжни да са справим с "Витоша". Като капитан съм наясно, че всички момчета са мотивирани сто процента да дадат всичко от себе си", каза Ковачев пред "Утро".
Вчера, точно в 19.30 часа, той и неговите съотборници излязоха за последна тренировка на Градския стадион. Както можеше да се очаква, игрището не бе в добро състояние след падналите дъждове. Бе направена и поредна проба с осветлението на стадиона. 
Футболистите на "Витоша" пристигнаха вчера в Русе. В групата са включени Християн Василев, Николай Георгиев, Венцислав Бонев, Румен Гьонов, Михаил Милчев, Георги Купенов, Юлиян Попев, Кристиян Кочилов, Георги Амзин, Четин Садула, Петко Цанков, Григор Долапчиев, Иван Вълчанов, Лъчезар Котев, Ивайло Лазаров, Наско Милев, Стефан Христов. Специално внимание заслужава 38-годишният Емил Гъргоров, който прави играта на гостите в средата на терена.