Лекоатлетите на СКЛА „Дунав“ се представиха на 3 фронта по най-подобаващия начин в чест на гергьовския празник. 
Кристиян Вълчев стана вицешампион в скока на височина като участник на международен турнир за състезатели до 18 години в молдовската столица Кишинев. Той преодоля летва от 180 сантиметра. Теодор Йорданов спечели сребро на троен скок с личен резултат от 13.40 метра, а Ива Чиликова финишира трета на 800 метра.
Валин Велев взе участие на мемориалния турнир „Григор Христов“ в София, среща на който си дадоха лекоатлети до 20 години. Григор завърши втори на висок скок с нелошо постижение от 195 сантиметра. 
Деница Монева се върна със сребърен медал от турнир в Балчик. Тя участва в надпреварата на диск.
Стоян Владков стана шампион, а Християн Стоянов пресече финала втори на старт в Луковит. Те бягаха по улиците на градчето на дистанция от 1500 метра. 

Радослав Иванов се връща 
на пистата след тежка операция

Лекоатлетът на СКЛА „Дунав“ Радослав Иванов претърпя успешна операция, научи „Утро“. Един от най-добрите копиехвъргачи в България и многократен държавен медалист скъса ахилес по време на състезание в Каварна. Възстановяването му няма да е лек процес, но Радослав е решен да се върне в играта.
Междувременно шестима лекоатлети на „Дунав“ ще вземат участие на международен турнир в молдовската столица Кишинеу. Състезанието ще е за юноши и девойки, обясни президентът на клуба Евгени Игнатов.