Атрактивна игра обявява драматичният театър, като дава възможност таланти с певчески и арт дарби да спечелят билети за новата премиера на трупата „Три сватби и едно възкресение“. Играта е обявена във фейсбук страницата на театъра и приканва: „Харесай и сподели този пост. Изпей песен на тема „Когато съм гладен“, снимай изпълнението и го качи с хаштаг #ГладенСъм или ни го прати на страницата „Три сватби и едно възкресение“. Текстът на песента трябва да е твой, но може да бъде изпят/рапиран/извикан, с която пожелаеш позната мелодия“.
В примамливата покана се уточнява, че „леко предимство ще имат фалшиво пеещите участници, поради изключителната атрактивност на изпълненията им!“. Краен срок за качване на видеото е 11 май, победителите ще бъдат обявени на 12 май. 
Така на 13 май най-артистичните участници в играта ще могат да бъдат сред зрителите на театралната премиера. Режисьор е Ивайло Ненов, който е адаптирал пиесата „Слуга на двама господари“ на италианския драматург Карло Голдони, живял през 18 век. Русенската трупа ще разкаже три любовни истории - на супер гладния Марио, който успява и да се влюби, на сладката Кармела и нейния Пеперониус и на влюбените Джулия и Алберто, които живеят в малък хотел, без да се срещнат нито веднъж. Какво е възкресението, предстои зрителите да  видят на 13 и на 27 май. 
Сценографията и костюмите са на Теодор Киряков и Ивайло Николов, хореографията - на Марин Удварев, музиката се изпълнява на живо от Sergie Avas. Ролите са разпределени между Юлиян Петров, София Бобчева, Кристиана Ценкова, Любомир Кънев, Кадри Хабил, Ивайло Спасимиров, Дайана Михайлова, Венцислав Петков, Йовко Кънев, Александър Узунов.