34-годишната самотна майка от Русе Силвия и трите й деца са поредните хора, на които фейсбук платформата „Приятели, ПОМАГАЙТЕ“ на младия албанец Лео Кадели, връща усмивката и вярата в доброто. Само след 36 часа и общите усилия на около 80 доброволци и дарители от Русе и страната, къщата на младата жена, която гледа трите си деца в крайна бедност, беше изцяло преобразена. Строителната бригада „Приятели, ПОМАГАЙТЕ“, в която се включиха десетки благодетели, успя само за три дни да направи основен ремонт на дома на Силвия и синовете й. И докато в първия ден от акцията доброволците бяха 40 души, в неделя вечерта, когато Лео раздаде грамотите за доброта, се оказа, че техният брой се е увеличил двойно. Сред доброволците бяха и 9-годишните Вера и Нора, които се включиха в акцията и се превърнаха в главни героини. 
Строителната бригада, сформирана от доброволци и начело с Лео, работи неуморно до късно вечерта в неделя, за да може Силвия и 12-годишният Станислав, 10-годишният Цветелин, който страда от детска церебрална парализа, и петгодишният Теодор да живеят в уютен дом, да имат всички удобства и да сбъднат мечтата си. Беше направен основен ремонт на покрива, банята, кухнята, стаите, беше поставена изолация отвън. Семейството разполага с нови мебели, техника и посуда, а интернетът за новия компютър на децата и лаптопа на Силвия, както и таксата за кабелната телевизия, са платени за две години напред. 
„Толкова сме щастливи и доволни! Нямам думи да опиша какво чувствам! Не очаквах толкова много хора да се включат в акцията. Ние имаме къща-мечта! Наистина не съм си и мечтала, че ще имаме такава къща. Абсолютно всичко е ремонтирано и подменено“, сподели Силвия, която през цялото време на строителните дейности беше на терен. Трите момчета обаче видяха крайния резултат в неделя вечер и направо ахнаха. Те спаха щастливи на новите си легла в новия си дом, допълни още жената.
Тя отглежда сама трите си деца. Жената работи, но заплатата й е едва около 600 лева, а бившият й съпруг плаща минимална издръжка. Затова на помощ на самотната майка се притече платформата „Приятели, ПОМАГАЙТЕ“ на младия албанец Лео Кадели. Той и доброволци проведоха акция за събиране на средства за покупката на строителни материали за цялостен ремонт на къщата, която е с площ около 70 кв.м. 
„Финалът е налице. Каузата за децата от Русе е абсолютно успешна. Много съм щастлив, че помогнахме на една самотна майка с три деца, които живееха в неравностойно положение. Изключително съм благодарен и признателен на всички дарители и доброволци, които станаха част от тази кауза. Някои от тях пропътуваха 600 км, други 800 км, за да допринесат за радостта на тези деца“, каза Лео Кадели. 
Платформата „Приятели, ПОМАГАЙТЕ“ зарадва Силвия и трите момчета също и с ваучер за почивка на море в хотел „Атлант“ в курорта „Св. св. Константин и Елена“, а освен новия компютър, децата получиха тротинетки, топки и други подаръци. 
„Момчетата са много щастливи, че ще отидат на море. От 3-4 години изобщо не сме ходили на почивка. Изключително съм благодарна на Лео и всички доброволци от неговото сдружение, че направиха всичко по силите си. Те станаха част от моето семейство. Нека продължават в същия дух - да връщат усмивките и вярата в доброто на нуждаещи се хора“, каза Силвия.