Строителна бригада начело с младия албанец Лео Кадели и 40 доброволци и дарители от Русе и от фейсбук платформата „Приятели, ПОМАГАЙТЕ“ започнаха основен ремонт на къщата на самотна майка, която гледа трите си деца в крайна бедност. Цялата покъщнина беше изнесена вчера сутринта, а добротворците се заеха с нелеката задача да направят дома на Силвия по-уютен и да й върнат вярата и надеждата. Строителните дейности включват основен ремонт на покрива, банята, кухнята, стаите, както и отвън. 

А пред дома на младата жена и трите й деца - 12-годишния Станислав, 10-годишния  Цветелин, който страда от детска церебрална парализа, и петгодишния Теодор, бяха доставени чисто нови мебели, техника и посуда. Само след три дни трите момчета и майка им ще влязат и ще живеят в уютен дом, ще имат всички удобства и ще сбъднат мечтата си. 
„Вълнението е огромно! Гледам как майсторите изнасят всичко и не мога да повярвам. В началото не очаквах, не бях сигурна, че ще се случи нещо и че Лео ще дойде. Сега обаче повярвах, че наистина има добри хора. Лео стана част от нашето семейство. Едно „благодаря“ не е достатъчно да се каже за хора, които правят такива добри дела. Изключително съм признателна и на всички дарители и доброволци“, сподели Силвия. 
Младата жена се развежда преди близо две години, а след съдебно решение къщата, която обитава, остава за нея и децата й. Жената работи, но заплатата й е едва около 600 лева, а бившият й съпруг плаща минимална издръжка.
На помощ на самотната майка се притече сдружение „Приятели, ПОМАГАЙТЕ“ на младия албанец Лео Кадели. Той и доброволци проведоха акция за събиране на средства за покупката на строителни материали за цялостен ремонт на къщата, която е с площ около 70 кв. м.
„Започваме една благородна кауза, за да направим безвъзмездно ремонт на къщата на една самотна майка с три деца, които живеят в неравностойно положение. Респект към всеки един доброволец на платформата, който е оставил семейството и работата си, за да допринесе за радостта на тези деца. Благодарим и на всички дарители, които станаха част от тази кауза. Обещаваме, че в неделя тези деца ще спят щастливи в новия си дом“, каза Лео Кадели, който връща усмивките и вярата в доброто на нуждащи се хора в цялата страна.