Две седмици преди старта на международния турнир по стрелба с лък "Дунавски стрели" все още не е ясно къде в Русе ще се проведе той, научи "Утро" от треньора на СК "Джамбо" и национален селекционер Йордан Джамбазов. Състезанието е отдавна насрочено за 4-5 май, преди празника на града, за него се очакват около 150 стрелци от цяла България, Румъния и Турция. Планираше се той да се проведе на стадион "Дунав". Там обаче вървят ремонти, а концесионерът - президентът на ФК "Дунав" д-р Симеонов, отказал категорично да се ползва новозатревеният терен. 
 "Като не ни пускат на "Дунав", искахме да ни дадат Градския стадион. Там обаче на 3 май имало мач, а след него теренът трябвало да се възстановява, пак не можело да газим тревата. Предложиха ни да го направим на площада, но там пък съвсем няма как. Къде ще се съберат толкова хора, как ще пазим хората, а и няма как да стреляме на плочките - като падне една стрела там, трябва да я бракуваме, а всяка струва 30 евро", каза Джамбазов.
На разположение за стрелците остава само тренировъчния им терен до "Ялта", където обаче работят багери, а наоколо тренират футболисти и други, които ще трябва да внимават да не отнесат някоя стрела. 
"Една стаичка не ни дадоха в тази "Ялта", всеки път трябва да мъкнем оборудването от "Дунав", ядосва се Джамбазов.