Кралят на руската поп музика Филип Киркоров идва на турне в България през юни и ще зарадва и русенските си фенове. Той ще представи най-новото си шоу "Я+R" # Цветът на настроението", като турнето му ще започне от София, а ще завърши в Русе на 17 юни. Преди това ще премине през Пловдив, Бургас и Варна. 
Внушителната продукция е дело на творческия двигател на "Цирк дю Солей" - Франко Драгоне, известен не само с режисура на спектаклите на цирка, но и с бляскавото шоу на Селин Дион "А New Day". В новата програма Филип Киркоров е съпроводен от важните за творчеството му Муза и Ангел, а спектакълът включва неочаквани сюжетни линии, основани на реални събития от живота на певеца.
За шоуто в България пристигат тирове с тонове техническо оборудване, асансьори, трон, лед екрани, излъчващи концептуална графика с 3D анимация и стотици дизайнерски костюми, ръчно изработени специално за 3-часовия концерт. В него ще бъдат включени както най-обичаните хитове на артиста, така и най-новите песни, счупили рекордите на руските радио класации, като "Цвет настроения синий", "Ибица" и др. 
На концерта деца до 7-годишна възраст се допускат без билет и право на отделно място, като родителите трябва да покажат копие от акта за раждане на детето.