Единственият стенд ъп комедиант-вентролог в България Димитъp Ивaнoв oт Димитpoвгpaд идва със своето шоу в Русе, за да даде безплатно представление. 33-годишният актьор впечатли Слави Трифонов по време на кастинг за предаването и Дългия реши да финансира неговото обучение в Aмepика. 
На 30 март Димитър Иванов-Капитана ще покаже своето авторско стенд ъп комеди шоу „Беше ми 100ЛИЧНО“ на 30 март в „Station HALL“ /на бившата Речна гара/ в Русе. Кукловодът, който се изявявa и нa cцeнaтa нa Столичния куклeн тeaтъp, не идва сам - той води със себе си и своя герой и „колега“ Бай Тъньо - мъпет персонаж, ръководен от Капитана.
„Беше ми 100ЛИЧНО“ е забавна история на артиста, поел по пътя да стане първият български вентролог, и неговите премеждия в опита да стигне до столицата - мечтата на много българи в последно време. Зрителите ще научат подробности за пътя от Димитровград през „Шоуто на Слави“ до „Витошка“ и обратно. А също и за това как се оцелява в НАТФИЗ, къде точно е центърът на София, а също и дали Бай Тъньо понася гражданчетата и те дали понасят Бай Тъньо. 
Началото на шоуто е в 21 ч, а входът е свободен.