Джордж и Дорис от спектакъла "Догодина по същото време" на двамата много обичани актьори Христо Шопов и Лилия Маравиля ще продължат своите срещи и раздели. Това става ясно от новото национално турне на артистите, в което те са включили и Русе. 
След шеметния успех на постановката "Догодина по същото време" на Бърнард Слейд, която няколко години продължава да предизвиква огромен интерес, Шопов и Маравиля са посегнали към драматургичното продължение на пиесата. Сега заглавието е "Всяка година по същото време", преводач е проф.Андрей Аврамов, а режисьор е Георги Михалков. 
Джордж и Дорис превеждат зрителя през чувствения и забавен диалог на неизбежните лутания между удобните самоизмами и отрезвяващите истини. Двамата очарователни въпреки всичко герои са на онзи етап, в който човек изпитва потребност да осмисли пропуснатите възможности и да се отдаде на неосъществените идеи, но да направи това с някого, за когото знае, че го обича и подкрепя. Това е пиеса за моментите, в които бързаш да прекосиш пустинята на неполучените отговори и да изкачиш своя личен Еверест, казва Христо Шопов. 
В Русе спекакълът гостува на 17 април в зала "Филхармония". Билети се продават на касата на билетен център на ул."Алеко Константинов" 1.