Младеж с чисто нов спортен мерцедес пусна клип в социалните мрежи как лети с 250 км/ч между кръговото до моста над Янтра край Бяла и Гара Бяла, където ограничението е 50 км/ч. Скандалното видео е заснето в неделя следобед, когато в участъка почти няма движение. 
Служители от РПУ-Бяла стигнаха за часове до собственика на мощния автомобил - 23-годишен младеж със заможни родители. Тъй като обаче скоростта не е засечена с полицейски уред, търсачът на силни усещания ще се размине с акт за рисково шофиране с превишена скорост, която е предпоставка за катастрофи.
Ако това се бе случило в друга държава, младият авантюрист щеше да получи главозамайваща глоба и да остане задълго без книжка. Такъв пример имаше в Испания, където български герой беше пуснал клипче в интернет как шофира със сходна с колегата си от Бяла скорост и получи санкции, които няма да забрави цял живот. Българският законодател обаче явно е решил, че щом скоростта не е засечена с радар, нарушителят, поставил в риск себе си и живота на останалите хора на пътя, заслужава само едно бащинско пощипване по бузката и молба друг път да не прави така.