Старши треньорът на "Дунав" Людмил Киров и помощникът му Емил Иванов се срещнаха с фенове на отбора. Те говориха пред петдесетина привърженици на тима от всички възрасти на сбирка в "Арена Монбат". 
Всички присъстващи се съгласиха, че феновете, треньорският щаб и футболистите трябва да са единни в борбата за оцеляването на отбора в Първа лига. Людмил Киров увери привържениците, че колкото и трудно да изглежда, играчите ще дадат всичко, за да изпълнят тази мисия.
Той призна, че отборът е показал някои слабости в мачове, които можеха да завършат и при изгодни за русенския тим резултати. Старши треньорът добави, че щом се налага, ще предприеме рокади на позиции, които не се защитават добре от определени футболисти.
От думите му се подразбра, че може би Георги Динков ще седне на пейката в следващата среща на тима. Динков се представя неособено добре в пролетните мачове.  
"Затова имаме 20 футболисти. Когато единият покаже колебание, друг да бъде готов за игра", каза той и изрази убеденост, че "Дунав" ще постигне победа срещу "Черно море" /Варна/ в последния си двубой от редовния сезон.
Помощникът му Емил Иванов, който се грижи за кондиционната подготовка на играчите, подчерта, че отборът първо трябва да е в добро физическо състояние, за да получи нужната увереност в технически и тактически план. Според него тимът стои стабилно в това отношение.
Срещата завърши с пожелание от феновете "Дунав" да се пребори за своето и с надежда, че мачът в неделя срещу "Черно море" ще бъде посетен от многобройни зрители.